Reprezentanti Avon : inscrieri, reactivari cont, comenzi. Afacerea ta !

Cadouri, discount pana la 50%,! Suna la 0767424612 pentru inscriere/reactivare ca reprezentant AVON

A promite înseamnă a face! Promite să mergi la control!

“A promite înseamnă a face! Promite să mergi la control!”

Opera din Timişoara, luminată în roz, în cadrul campaniei Avon anti-cancer la sân

 

Cel mai nou echipament medical al Centrului de Oncologie OncoHelp, din Timişoara, unitate de referinţă în tratarea şi monitorizarea bolii canceroase din vestul ţării, va fi inaugurat în 6 octombrie.

 

Computerul tomo­graf Siemens a fost achiziţionat cu sprijinul Avon România, în cadrul campaniei educa­tive împotriva cancerului la sân Află că eşti bine”, iniţiată deAvon România şi susţinută de Centrul pentru Jurna­lism Independent.

O dată cu inaugurarea noului to­mo­graf, la sediul Centrului de Onco­logie OncoHelp, de pe strada C. Po­rumbescu nr. 39, vor fi organizate seminarii despre sănătatea sânilor, susţinute de medici specialişti, urmate de activităţi interactive adresate tuturor celor care şi-au propus să trăiască viaţa în roz. „A trăi viaţa în Roz – spun organizatprii campaniei – înseamnă să te bucuri de orice clipă, să ai grijă de sănătatea ta şi să petreci momentele frumoase alături de cei dragi”. Cu sloganul “A promite înseam­nă a face! Promite să mergi la con­trol!”, evenimentul, moderat de Virgil Ianţu, se va încheia, la ora 19.45, printr-o proiecţie spectaculoasă pe faţada Operei Na­ţionale, din Timişoara.

Campania Avon pentru sănătatea sânilor „Află că eşti bine”, ajunsă acum la nouă ani de existenţă, încu­rajează femeile să devină parte a cam­paniei, determinându-le să promită că vor merge la control şi că vor avea grijă de sănătatea lor.

După un an de la prima campanie, Avon a făcutprima donaţie, pentru Institutul Oncologic Bucureşti “Prof. dr. Al. Trestioreanu”, un detector gama al stării ganglionilor sentinel, ceea ce, la vremea respectivă, reprezenta o pre­mieră medicală în România, în valoare de 60.000 de dolari. În 2005 a urmat o altă donaţie, făcută Institutului On­cologic “Ion Chiricuţa” din Cluj, în valoare de 300.000 de dolari, care a reprezentat o cameră gamma de scin­tilaţie. În anul următor, tot Institutul Oncologic Bucureşti primea o donaţie de 150.000 de dolari. Aceeaşi sumă a fost donată, în 2007, Spitalului “Sfântul Spiridon”, din Iaşi. În 2008, alături de Fundaţia Renaşte­rea, Avon a lansat Unitatea de Diagnostic Mobil – sân şi col uterin”, destinată femeilor din comunităţile care au acces limitat la investigaţii medicale, un proiect în valoare de 150.000 de dolari. În acelaşi an, au sponsorizat cu 150.000 de dolari Fundaţia Oncohelp, banii fiind destinaţi finalizării con­strucţiei Clinicii de Oncologie din Timişoara, unde peste 900 de pacienţi pot acum beneficia, anual, de servicii medicale gratuite.

În 2009, Avon a sprijinit în conti­nuare proiectul “Unitatea de Diagnos­tic Mobil sân şi col uterin” iniţiat de Fundaţia Renaş­terea, în acel an fiind deservite 25 de sate, din 13 judeţe, 9.700 de femei cu ve­nit scăzut bene­ficiind de serviciile ma­movanului. Uni­tatea mobilă a funcţio­nat 313 zile, spun organizatorii, timp în care a efectuat 8.613 teste Babeş-Pa­panicolau şi 4.807 mamografii. În 2010, în cadrul aceluiaşi proiect, a urmat o donaţie de apa­ra­tură medicală către Institutul On­co­logic “Ion Chiricuţa”, din Cluj.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la octombrie 3, 2011 de în Avon Timisoara.
%d blogeri au apreciat asta: