Reprezentanti Avon : inscrieri, reactivari cont, comenzi. Afacerea ta !

Cadouri, discount pana la 50%,! Suna la 0767424612 pentru inscriere/reactivare ca reprezentant AVON

OncoHelp Timişoara şi Avon România vrea să îi scape pe timişeni de cancer

OncoHelp Timişoara şi Avon România vrea să îi scape pe timişeni de cancer

Duminică, 02 Octombrie 2011 19:00

Scris de Gheorghe Miron

oncohelp%20timisoara.JPGA trăi viaţa în Roz
«Află că eşti bine» – eveniment de amploare, în P-ţa Operei din Timişoara

Centrul de Oncologie OncoHelp Timişoara (str. Ciprian Porumbescu nr. 59), unitate sanitară de referinţă în tratarea şi monitorizarea bolii canceroase din Regiunea de Vest a României, va inaugura, joi, 6 octombrie, de la ora 11, cel mai nou echipament medical – Computerul Tomograf Siemens – obţinut cu sprijinul Avon România.
Avon le îndeamnă pe timişorence să îşi facă control la sân

Achiziţia se înscrie în linia creşterii continue a performanţei şi standardelor Centrului OncoHelp Timişoara.
La eveniment vor participa Răzvan Diraţian – directorul general Avon România & Moldova şi Şerban Negru – preşedintele Asociaţiei OncoHelp. Evenimentul face parte din campania educativă de luptă împotriva cancerului la sân «Află că eşti bine», iniţiată de Avon România şi susţinută de Centrul pentru Jurnalism Independent. Campania Avon, destinată sănătăţii sânilor „Află că eşti bine”, ajunsă la nouă ani de existenţă, se va derula tot joi, 6 octombrie, cu un eveniment de amploare în P-ţa Operei din Timişoara, de la ora 15.30. Acţiunile coordonate de către Virgil Ianţu vor debuta cu o serie de seminarii despre sănătatea sânilor, susţinute de medici specialişti, continuând cu diverse activităţi interactive adresate tuturor celor care şi-au propus să “trăiască viaţa în roz”. “A trăi viaţa în Roz înseamnă să te bucuri de orice clipă, să ai grijă de sănătatea ta şi să petreci momentele frumoase alături de cei dragi”, este mesajul campaniei Avon.
Cu sloganul “A promite înseamnă a face! Promite să mergi la control!”, evenimentul se va încheia printr-o proiecţie spectaculoasă pe faţada Operei Naţionale din Timişoara.
Campania Avon pentru sănătatea sânilor va încuraja femeile prezente la eveniment să devină parte a campaniei, determinându-le să promită că vor merge la control şi că vor avea grijă de sănătatea lor. “Am pregătit pentru publicul din Timişoara seminarii despre sănătatea sânilor, cu medici specialişti, şedinţe profesioniste de make-up, expoziţie de manechine Roz, spectacole de fanfară şi teatru, pictură pe faţă pentru cei mici. Vă aşteptăm cu mic cu mare, să trăim pentru câteva ore viaţă în roz”, îndeamnă Avon.

Avon susţine Oncohelp Timişoara

Oncolhelp Timişoara este unul dintre cele mai moderne centre oncologice din Banat. Noua clădire se întinde pe 830 de metri pătraţi, are 3 niveluri şi dispune de 30 de paturi. Aici funcţionează simultan facilităţi de consult şi tratament ambulatoriu, cu posibilităţi de internare a pacienţilor care necesită supraveghere. În totul, clinica atinge până la 4.600 de tratamente, incluzând atât tratamentele citostatice, cât şi cele paliative. Începând cu anul 2010, în Centrul Oncohelp, funcţionează permanent un centru pilot de diagnostic şi tratament al cancerului de sân. În centru funcţionează şi Grupul de Suport “Dorinţa”, alcătuit din femei care au învins cancerul de sân şi care, acum, ajută şi alte persoane să treacă mai uşor peste această experienţă. Amintim că această construcţie a centrului este susţinută de către Avon România printr-o sponsorizare de peste 138.000 de euro ca parte a campaniei de conştientizare publică şi diagnosticare precoce a cancerului la sân “Află că eşti bine!”. Campania este vizibilă, în Piaţa Operei Timişoara, joi, 6 octombrie, de la ora 15.30. Incidenţa cancerului în judeţul Timiş este în continuă creştere. În ultimii zece ani, numărul cazurilor nou apărute anual este cu 35% mai mare. Timişul este judeţul cu cea mai mare rată a bolii din România –peste 10.000.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

informatie

Această înregistrare a fost postată la octombrie 3, 2011 de în Avon Timisoara.
%d blogeri au apreciat asta: