Reprezentanti Avon : inscrieri, reactivari cont, comenzi. Afacerea ta !

Cadouri, discount pana la 50%,! Suna la 0767424612 pentru inscriere/reactivare ca reprezentant AVON

Afla care este limita ta de credit AVON


                                                                     Limite de credit

 LOA (vechimea în Avon măsurată în Campanii) 

  Valoarea creditului in lei 
0 și 1 300
2 și 3 500
4 și peste 600
Bun Platnic 1500
Club NOVA  Valoarea creditului in lei
Argint 3500
Aur 6000
Platină 7500

                                                                     Mențiuni 

  •   Limită de credit = valoarea netă maximă (de factură) disponibilă pentru plasarea comenzilor, acordată Reprezentantului în funcție de vechimea în sistem, istoricul achitării facturilor anterioare sau totalul vânzărilor cumulate pentru Club Nova.
  •  Formula de calcul a creditului disponibil = Limita de credit-Valoarea facturilor neachitate*
 *Facturi în termen, care nu au depășit data scadentă. În cazul facturilor cu termen scadent depășit, pentru onorarea unei noi comenzi este necesară achitarea datoriei și transferarea sumei fizic în balanța contului de Reprezentant. 
  •  Reprezentant Bun Platnic = Reprezentantul care achită șase facturi integrale consecutive fără depășirea termenului scadent. Creditul se acordă automat, iar menținerea acestuia presupune achitarea următoarelor facturi în termen. O plată efectuat mai târziu de acest termen resetează acest credit la valoarea aferentă LOA.
  •  Reprezentant Inactiv = în cazul în care un Reprezentant este inactiv timp de mai mult de șase Campanii, pentru a-și relua activitatea și a plasa comenzi este necesară reactualizarea datelor personale prin copie CI și formular, transmise către adresa de e-mail schimbari.date@avon.com sau din sectiuneaContacteaza-ne. De asemenea, limita de credit acordată în cazul reinstalarilor este aceeași ca în cazul Reprezentanților nou-înscriși: 300 lei valoare netă în primele două Campanii consecutive de activitate de la reinstalare, ulterior 500 lei în Campaniile 3 și 4, iar din a 5-a Campanie de la reinstalare creditul va fi de 600 lei la valoare de factură.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: