Reprezentanti Avon : inscrieri, reactivari cont, comenzi. Afacerea ta !

Cadouri, discount pana la 50%, transport gratuit, plata la 2 saptamani! Suna la 0767424612 pentru inscriere/reactivare ca reprezentant AVON

Grila de discount AVON. Care este castigul meu ca reprezentant?* de minim 120 lei la valoare de broșură

                                                                           Mențiuni

  • Discountul se aplica separat pe fiecare produs, in functie de categoria din care acesta face parte.Pentru detalii consulta tabelul de mai jos.
  • Păstrezi discountul maxim indiferent de câte comenzi plasezi într-o Campanie! Plasează prima ta comandă cu cea mai mare valoarea de broșură, iar pentru toate celelalte comenzi de minim 120 lei pe care le plasezi în aceeași Campanie vei primi cel puțin discount primei comenzi. (Exemplu: prima comandă plasată are o valoare de broșură de 800 lei, având discountul de 40% cu consecutivitate. Dacă în aceeași Campanie revii cu o comandă de minim 120 lei, discount acesteia va fi tot de 40%).
    Atentie! Valoarea primului discount aplicat in acea Campanie nu va fi vizibila pe site in momentul plasarii celei de-a doua comenzi. Discountul de cumulativitate se vizualizeaza doar dupa facturare.
  • Produsele vizualizate pe site-ul AVON ca fiind nedisponibile în stoc (semafor gri), precum și taxele percepute pentru serviciile AVON (taxe livrări, Avon Info Plus, Eco-taxă pungi de plastic, taxă retur integral, taxă ambalare) nu se iau în calcul la valoarea de broșură a comenzii.
  • Pentru comenzi cu valoare mai mică de 100 lei se percepe taxa de procesare și ambalare a comenzii în valoare de 8.5 lei.
  • Comenzile cu valoare mai mică de 120 lei nu beneficiază de discount.
  • Un Reprezentant este considerat activ într-o Campanie dacă valoarea comenzilor minus valoarea retururilor înregistrate în aceeași Campanie este de minim 120 lei la valoare de broșură.

 

     Produsele luate în calcul la valoarea de broșură a comenzii
Discountul de care beneficiază
Produse cosmetice din Broșură și bijuterii
Produse din Broșură cu mențiunea “In limita stocului disponibil”
       Discount aferent comenzii
Produse non-cosmetice (inclusiv cele în limita stocului disponibil) Discount fix 15%
Produse din Broșură condiționate de comandarea altor produse               Discount fix 10%
Produse din “Oferta pentru Reprezentanți”
Articole necesare vânzării (broșuri, pungi, mostre etc.)
Produse ce susțin campaniile sociale
                  Discount  0%

 

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: